Scroll Top
DERMALOGICA

Dermalogica

Dermalogica is meer dan een beauty of luxe merk, het richt zich voornamelijk op het verbeteren van de huidconditie en het gezond houden van de huid. Na 1 behandeling ervaart u het verschil en verbetert uw huidconditie zichtbaar. U krijgt uw eigen gezonde, mooie en frisse uitstraling en uw huidconditie herstelt zicht zichtbaar en voelbaar! In de cyclus van 28 dagen, waarin huidvernieuwing plaats vindt, zorgt Dermalogica voor een positieve ontwikkeling.

De oorsprong Oprichtster Jane Wurwand wilde een productlijn op de markt brengen dat niet de algemene ingrediënten bevatte die vaak een gevoelige huidconditie teweegbrengen. Ze wilde een lijn die, net als medicatie voorgeschreven wordt door een dokter, wordt voorgeschreven door een professioneel huidtherapeut. In samenwerking met Dr. Diana Howard lanceerde ze in 1986. In 2001 is Dermalogica naar Nederland gekomen en ook in Nederland is het een enorm succes. Dit gezien de vele awards die de producten in de wacht hebben gesleept en eveneens de meest fantastische ervaringen en resultaten!

Wij raden daarom de producten ook aan om zelf gebruik van te maken. De verbetering van de huidconditie is al na 1 behandeling waarneembaar en u zult een zichtbaar verschil zien en merken.

Vragen over deze producten of wilt u een afspraak maken om een huidverbetering behandeling te laten uitvoeren? Neem dan gerust even contact met ons op.

Dermalogica webwinkel

Uw producten eenvoudig online dermalogica producten bestellen? Dit kan via de webwinkel. Klik hiervoor op de volgende link: : Dermalogica webwinkel.

Uiteraard bent u ook van harte welkom bij onze schoonheidssalon in Meppel om de producten te bekijken of als u deze besteld af te komen halen. Wij zitten gevestigd aan de Woldstraat 40 in Meppel.

Heeft u nog vragen of wilt u misschien een afspraak maken? Dan kunt u ons tijdens openingstijden bereiken via telefoonnummer 0522 853 809.

Dermalogica
Privacy Instellingen
Wanneer je onze website bezoekt, kunnen wij informatie via je browser opslaan, meestal via cookies. Hier kun je de privacy instellingen aanpassen. Het kan zijn dat bepaalde diensten minder goed werken bij het blokkeren van onze cookies.