Scroll Top
OVER ONS
HUIDINSTITUUT TJEERDSMA

Huidinstituut Tjeerdsma biedt meer dan huidverbetering alleen, de gezondheid van jouw huid staat centraal. Een complete verzorging voor het uiterlijk met aandacht voor het innerlijke. De doelgerichte behandelingen geven ontspanning en zijn resultaat gericht en zeer effectief. Wij selecteren behandelingen en producten waarvan wij zelf overtuigd zijn dat deze toegevoegde waarde hebben voor jou en de salon.

Met veel gedrevenheid en passie voor het vak blijft onze kennis actueel. Hiervoor volgen wij regelmatig workshops en trainingen zodat wij jou het beste kunnen blijven bieden. Huidinstituut Tjeerdsma is een lang gekoesterde wens die in vervulling is gegaan. Nadat we in maart 2010 zijn gestart in Nijeveen, zijn we sinds november 2013 gehuisvest in de Woldstraat 40 te Meppel.

Je bent meer dan welkom voor fijne behandelingen, mooie producten en leuke gifts in onze schoonheidssalon in Meppel.

Graag tot ziens bij Huidinstituut Tjeerdsma!

Het kennen van je huid is de eerste vereiste voor een gezonde huid. De eerste stap is een bezoek brengen aan onze professionele huidexpert en het ondergaan van een Face Mapping. Een Face Mapping® huidanalyse is een unieke methode om jouw huid, zone voor zone in kaart te brengen. Aan de hand van deze analyse kunnen wij precies in kaart brengen welke verzorging het meest geschikt is voor jouw huid en hoe je huidverbetering kunt bewerkstelligen.
Marja Bos

Mijn naam is Marja Bos, 51 jaar.
Ik woon met mijn man en 2 dochters in Nijeveen.
Meer dan 25 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en ik ben sinds december 2021 werkzaam bij Huidinstituut Tjeerdsma.

Dit doe ik met ontzettend veel plezier!
In de salon heerst een ontspannen sfeer, en ik vind het fijn om met Dermalogica te werken.
Mijn specialiteiten zijn Peelingen, Microdermabrasie, Microneedling en service behandelingen.

Roxanne Dunnink

Dit is Roxanne! Roxanne komt ons team versterken. Ze zal zichzelf nog even voorstellen, maar ontvangt je graag bij Huidinstituut Tjeerdsma!

ONZE AWARD
Op 12 maart 2012 zijn we uitgeroepen tot ‘Winnaar Best Newcomer Award’
Winnaar Best Newcomer Award 2012
Beauty Award, 12 maart 2012
2021
M

arja Bos komt Huidinstituut Tjeerdsma versterken. Vanwege de groei is er versterking gekomen met Marja. Op naar een prachtige samenwerking en verdere groei!

2019
S

alon99 Skin Care houdt zaterdag 30 november 2019 een grand opening. Het bedrijf krijgt een professioneel karakter, een nieuwe interieur-look en een nieuwe naam: Huidinstituut Tjeerdsma.

2015
O

p 26 maart 2015 is het 5 jaar geleden dat Salon99 haar deuren heeft geopend. Begonnen in Nijeveen met een salon aan huis en bijna anderhalf jaar geleden verhuisd naar Meppel. Wat is er de afgelopen jaren veel gebeurd en veranderd. Wat fijn om dit jubileum te mogen vieren. Hiervoor willen wij u heel hartelijk bedanken! Zonder u zouden wij niet staan waar we nu staan.

2013
N

ovember 2013 is Salon99 verhuisd van Dorpsstraat 99 Nijeveen naar Woldstraat 40 in Meppel

2012
O

p 12 maart 2012 Winnaar Best Newcomer Award. In april 2012 heb ik het certificaat ontvangen van de gevolgde basisopleiding Dermatologie Schoonheidsspecialisten (UConsultancy). Juni 2012 Specialisatie Acne behaald. Vergoeding van bepaalde behandelingen is mogelijk mits uw verzekering dit heeft opgenomen in de polisvoorwaarden.

2010
S

tart van mijn droom, een eigen schoonheidssalon in Nijeveen.

Privacy Instellingen
Wanneer je onze website bezoekt, kunnen wij informatie via je browser opslaan, meestal via cookies. Hier kun je de privacy instellingen aanpassen. Het kan zijn dat bepaalde diensten minder goed werken bij het blokkeren van onze cookies.