Scroll Top
Éminence
Eminence

Sinds de oprichting in 1958 maakt Eminence gebruik van duurzame landbouw om natuurlijke, biologische en biodynamische producten te ontwikkelen. Ze geloven in het leveren van de best mogelijke huidverzorgingsproducten. De producten zijn vrij van parabenen, propyleenglycol, natriumlaurylsulfaten, schadelijke kleur- en geurstoffen, minerale oliën, aardolie en andere agressieve, cosmetische chemicaliën.

Ze blijven verse en met de hand geplukte ingrediënten gebruiken voor de totstandkoming van de producten, die zowel krachtig genezende als verfraaiende eigenschappen bevatten. Veel van deze ingrediënten worden gecombineerd met zuiver water, dat afkomstig is uit een thermaal warmwaterbron met mineralen en sporenelementen die je nergens anders op aarde vindt.

Dagelijks zijn wij op zoek naar manieren om de huid te verbeteren. Eminence is een van de merken die bijdraagt aan zichtbare huidverbetering. Ze maken gebruik van zonne -en windenergie om producten te maken. Ze planten een boom voor elk verkocht product. Daarom zijn wij trots dat wij het merk in onze salon hebben en meewerken om de ecologische voetdruk te verkleinen.

 

Contact
Vragen over deze producten of wilt u een afspraak maken om een huidverbetering behandeling te laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op.
Privacy Instellingen
Wanneer je onze website bezoekt, kunnen wij informatie via je browser opslaan, meestal via cookies. Hier kun je de privacy instellingen aanpassen. Het kan zijn dat bepaalde diensten minder goed werken bij het blokkeren van onze cookies.