Scroll Top
JANE IREDALE

Jane Iredale – The Skincare Makeup

De mooiste make-up is een gezonde huid! Daarom vormt alles wat Jane Iredale ontwikkelt een aanvulling op huidverzorging. Deze make-up is niet alleen maar een verbetering van de traditionele make-up; het is een nieuwe technologie. Een natuurlijke en unieke samenstelling waardoor dit de eerste make-up lijn is die goed is voor de huid. Het is zo effectief dat het wordt aanbevolen door plastisch chirurgen, dermatologen en huidverzorgingspecialisten.

De mineralen laten de huid er stralend, gezond, gladder en jonger uitzien. De huid kan vrijuit ademen, optimaal functioneren en voelt vederlicht aan. Jane Iredale is geschikt voor de meest gevoelige huid omdat het geen synthetische kleur-, geur- en bewaarstoffen bevat, noch talk en chemische zonnefilters. Het bevat een breed spectrum UVB en UVA bescherming tot SPF 30.

De make-up werkt kalmerend en is door de hoge dekkracht ideaal voor huidaandoeningen zoals acne, rosacea en roodheid door bijvoorbeeld laserbehandelingen.

Ook alle lip en oogproducten bevatten alleen verzorgende ingrediënten en de collectie is dan ook zo veelzijdig en kleurrijk dat het een geliefde make-up is bij professionele visagisten.

Naturel
De foundations van Jane Iredale zijn zo super zacht en licht op de huid dat je totaal niet voelt (en niet ziet!) dat je make-up op hebt. Het kan op een enorme natuurlijke manier worden aangebracht waarbij tegelijkertijd de huid wel mooi egaal wordt dankzij de hoge dekkracht.

Glamour
Heb je een feestje? Boek dan voor je ultieme glamour-look een visagie behandeling. Totaal aangepast aan je kleding, thema van het feest en natuurlijk je wensen. Met de vele kleuren van Jane Iredale is alles mogelijk.

Bruid
Je bruidsmake-up moet zo perfect zijn dat het lijkt alsof je bijna geen make-up op hebt, maar dat je straalt aan alle kanten! Door te werken met verschillende minerale foundations om zo je gezicht te ‘shapen’ en de perfect bij je jurk en accessoires passende kleuren wordt je het mooist op de mooiste dag van je leven!

Fotoshoot
Voor een fotoshoot moet je make-up super dekkend en mat zijn. Ook is dan het shapen van het gezicht erg belangrijk. Daarom is het verstandig om een professionele visagie te laten doen voor je fotoshoot. Dan krijg je tenslotte de mooiste foto’s! De producten van Jane Iredale worden veel gebruikt voor grote shows, films en fotoshoots en is dus ideaal hiervoor.

Privacy Instellingen
Wanneer je onze website bezoekt, kunnen wij informatie via je browser opslaan, meestal via cookies. Hier kun je de privacy instellingen aanpassen. Het kan zijn dat bepaalde diensten minder goed werken bij het blokkeren van onze cookies.