Scroll Top

Gezichtsbehandeling mannen

Gezichtsbehandeling mannen

Gezichtsbehandeling mannen in Meppel? Wij van huidinstituut Tjeerdsma in Meppel bieden ook verschillende gezichtsbehandeling aan speciaal voor Mannen. Deze behandeling nomen wij Men’s Skin. Deze gezichtsbehandeling is speciaal voor de man. Deze behandeling richt zich op het intensief reinigen van de huid en wordt gecombineerd met een ontspannende gezichtsmassage.

Een massage heeft een gunstige werking op:

  • (Spannings-) hoofdpijn en vermoeidheid
  • Herstel na ziekte of blessure
  • Afvoer van afval- en gifstoffen
  • Betere doorbloeding van de spieren
  • Een betere ontspanning en energiedoorstroming
  • Bewustwording van eigen houding en preventie van overbelasting
  • Vitalisering van lichaam en geest

Heeft u vragen over onze huid verbeterende behandelingen of wilt u direct een gezichtsbehandeling voor de man inplannen? Neem dan gerust contact met ons op of plan online uw afspraak in met één van onze schoonheidsspecialistes in Meppel.

Gezichtsbehandeling mannen Meppel

Wij vinden dat het ook voor mannen belangrijk is om de huid goed te verzorgen. De gezichtsbehandeling en de massage in Meppel duurt samen ongeveer 60 minuten.

Een gezichtsbehandeling eenmaal in de 4 tot 6 weken is niet alleen heerlijk ontspannend, maar vooral ook noodzakelijk om je huid in een goede conditie te krijgen en te houden. Dit, in combinatie met de beste producten en begeleiding, vertraagt het verouderingsproces zichtbaar en verhelpt en voorkomt daarnaast huidproblemen.

Direct een gezichtsbehandeling in Meppel inplannen? Maak dan eenvoudig online een afspraak.

Massage

Klassieke Massage is de welbekende lichaamsmassage waarbij de specialist het weefsel (huid, spieren, lymfen) kneedt en wrijft door middel van specifieke massagegrepen. Door massage krijgt u de gelegenheid om tot rust te komen en om het hoofd leeg te maken. Het is heerlijk om even niets te moeten en te genieten van deze heerlijke stress relief massage.

De massages zijn er in verschillende behandelingen. Zo kunt u er voor kiezen om uw nek, schouders en rug te laten masseren. Deze behandeling duurt 45 minuten. Ook kunt u er voor kiezen om het gehele lichaam te laten masseren. Deze behandeling duurt 60 minuten.

Gezichtsbehandeling mannen
Privacy Instellingen
Wanneer je onze website bezoekt, kunnen wij informatie via je browser opslaan, meestal via cookies. Hier kun je de privacy instellingen aanpassen. Het kan zijn dat bepaalde diensten minder goed werken bij het blokkeren van onze cookies.