Scroll Top

Rosacea

Heb jij last van gevoelige, reactieve huid en de verschijning van kleine puistjes op deze kwetsbare plekken? Dan is de kans groot dat je te maken hebt met rosacea.

Rosacea is een veelvoorkomende huidaandoening die gekenmerkt wordt door ontstoken haarvaatjes, wat resulteert in kleine puistjes en een gevoelige, reactieve huid. In tegenstelling tot acne, waarbij de talgklieren ontstoken zijn, richt rosacea zich op de bloedvaten in de huid.

Bij rosacea is het gebruik van de juiste huidverzorgingsproducten van essentieel belang. Het vinden van de juiste producten die de huid kalmeren en verzorgen, kan een aanzienlijk verschil maken in het beheersen van de symptomen en het verbeteren van de algehele conditie van de huid. Onze deskundige huidexperts  staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van deze producten die specifiek zijn afgestemd op jouw huidtype en -behoeften.

Hoewel intensieve behandelingen niet altijd nodig zijn voor rosacea, begrijpen we dat sommige mensen graag extra zorg willen voor hun huid. Daarom bieden we behandelingen aan die gericht zijn op het kalmeren en versterken van de huid:

Dermalogica Pro Calming

Éminence Organic Facial

Bij Huidinstituut Tjeerdsma streven we ernaar om jou te helpen om weer comfortabel in je eigen huid te zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te werken aan een gezonde, stralende huid.

Privacy Instellingen
Wanneer je onze website bezoekt, kunnen wij informatie via je browser opslaan, meestal via cookies. Hier kun je de privacy instellingen aanpassen. Het kan zijn dat bepaalde diensten minder goed werken bij het blokkeren van onze cookies.