Scroll Top
INTRODUCTIE BEHANDELING

Introductie
behandeling

Maak kennis met Huidinstituut Tjeerdsma!
Laat je huid stralen

Sta je op het punt om je eerste afspraak te maken bij Huidinstituut Tjeerdsma? Kies dan voor de introductiebehandeling, want tijdens deze afspraak ontdek je de mogelijkheden voor jouw huid.
Deze bestaat o.a. uit een uitgebreide huidanalyse (FaceMapping), uitleg over de unieke manier van behandelen, fijne producten en het huidverzorgingsadvies. Gedurende 60 minuten maak je kennis met onze kennis en alle mogelijkheden.

Bij Huidinstituut Tjeerdsma in Meppel (Drenthe) gaat het niet om beauty, maar om de gezondheid van je huid. We helpen je om je beste huid te bereiken door het gebruik van de beste, resultaatgerichte en meest zuivere producten. We geloven in slimme huidverzorging met bewezen resultaten. Wij nemen de huid serieus, jouw huid.

Ervaar je gezondste huid ooit! Benieuwd naar het resultaat van Dermalogica? Hiervoor is een speciale Introductie Behandeling samengesteld. Op deze manier kun je kennis maken met o.a. de onderscheidende, doelgerichte manier van behandelen en de uitgebreide analyse van je huid door middel van FaceMapping. Voorafgaand aan je eerste behandeling vindt er een intake-gesprek plaats. Hierdoor wordt de behandeling totaal op je huid en wensen afgestemd om zo het meest doeltreffende resultaat te verkrijgen.

Het eerste resultaat is na de behandeling direct zichtbaar!

Ontdek dus snel wat ons onderscheid van andere schoonheidssalons en ervaar onze prettige manier van behandelen waarin jij als klant echt centraal staat.

Boek hier je 1e afspraak

Introductie Behandeling
Tijd
Prijs
Intake | Dubbele reiniging
FaceMapping | Exfolieren | Dagverzorging
Samples | Huidadvies en Behandelplan
60 min.€35,00
Privacy Instellingen
Wanneer je onze website bezoekt, kunnen wij informatie via je browser opslaan, meestal via cookies. Hier kun je de privacy instellingen aanpassen. Het kan zijn dat bepaalde diensten minder goed werken bij het blokkeren van onze cookies.