Scroll Top

Manicure Meppel

Manicure Meppel: Uw handen zijn na uw gezicht het meest zichtbare deel van uw lichaam en staan iedere dag bloot aan invloeden van buitenaf. Als u ze regelmatig verzorgt met intensief voedende producten, blijft de elasticiteit van uw huid veel langer behouden. Uw handen zien er langer stralend en fris uit.

Bij het verzorgen van uw handen kunnen uw nagels natuurlijk niet onderbreken. Het is belangrijk dat u deze ook goed blijft verzorgen, mooie nagels geven namelijk een verzorgde uitstraling.

U kunt bij ons uit verschillende manicure behandelingen kiezen. In deze behandelingen kunt u ervoor kiezen dat wij uw nagels vijlen en lakken en/of dat wij uw handen en nagels een manicure geven. Wilt u snel weer een nieuwe kleur op uw nagels en ze weer gevijld hebben dan bent u al met 30 min klaar.

Manicure behandelingen

Bij Huidinstituut Tjeerdsma in Meppel kunt u ook kiezen uit verschillende gelcolors OPI en nagellak kleuren. Het voordeel van de gelcolors OPI is dat deze langer mooi blijven en sneller hard zijn. Als de gelcolor OPI wordt aangebracht worden uw nagels na elke laag onder een lamp gelegd. Hierna komt er een topcoat overheen niet voor een mooie glas op uw nagels zorgt. De gelcolor blijft minsten 2 weken zitten. U kunt bij ons ook uw gelcolor weer laten verwijderen.

Tijdens de manicure behandeling worden uw handen in de watten gelegd. De huid wordt gekalmeerd en ontspannen doormiddel van het gebruik van verschillende producten en de behandeling zelf. Ook worden uw nagels en nagelriem goed verzorgt.

manicure in meppel
Privacy Instellingen
Wanneer je onze website bezoekt, kunnen wij informatie via je browser opslaan, meestal via cookies. Hier kun je de privacy instellingen aanpassen. Het kan zijn dat bepaalde diensten minder goed werken bij het blokkeren van onze cookies.