Scroll Top

Make-up

Gezonde minerale make up maakt een wereld van verschil om uw huid te doen stralen. Een gezonde huid heeft geen behoefte aan olie, talk, synthetische kleur- en geurstoffen en synthetische bewaarmiddelen. Enkel natuurlijke, zeer waterbestendige, langhoudende, beschermende producten benadrukt uw natuurlijke schoonheid.

“De start van een stralende huid” – Jane Iredale

Persoonlijk make up advies bij Huidinstituut Tjeerdsma

Het is dus erg belangrijk welke producten u gebruikt voor uw huid. Elk huidtype is weer anders en heeft behoefte aan bepaalde soorten producten. Wij geven u daarop graag persoonlijk advies. Ook is het belangrijk dat u weet welke producten bij u passen. Hierbij kunt u denken aan uw kleur ogen, haar en huid. Niet alle kleuren zijn voor iedereen geschrikt, daarom is het goed om te kijken wat bij u past.

Met cosmetica kunt u veel verschillende soorten looks maken. Zo kunt u gaan voor een natuurlijke uitstraling, maar ook juist een wat heftigere look die meer opvalt. Bij een wat meer aanwezige look wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van wat donkere kleuren. Bij een natuurlijke look wordt er meer gebruik gemaakt van wat warme kleuren. De kleuren zorgen voor een bepaalde uitstraling.

Nadat u de hele dag heeft gestraald in uw make up is het erg belangrijk om dit er weer goed af te halen voor dat u gaat slapen. Op die manier kan uw huid ook rusten als u slaapt. Wilt u meer advies? Maak dan gerust een afspraak!

Heeft u vragen of wilt u uw make up laten doen in Meppel? Neem dan gerust eens contact met ons op of plan direct online een afspraak in via de knop aan de rechterkant.

Make up laten doen in Meppel?

Bruidsmake-up in Meppel

Op uw ‘mooiste dag’ wilt u er op uw mooist uitzien. Feestelijk, stralend maar wel natuurlijk; met bruidsmake up waar iedereen u in herkent! U straalt de hele dag door en hoeft zich niet druk te maken over of alles nog goed zit. U ziet er de hele dag fantastisch uit en de liefde straalt van u af. Een mooi begin van uw huwelijk!

Vragen op direct een afspraak inplannen? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden hiervan te bespreken.

Onze behandelingen

Privacy Instellingen
Wanneer je onze website bezoekt, kunnen wij informatie via je browser opslaan, meestal via cookies. Hier kun je de privacy instellingen aanpassen. Het kan zijn dat bepaalde diensten minder goed werken bij het blokkeren van onze cookies.