Scroll Top
BINDWEEFSELMASSAGE
Bindweefsel-
massage

Bindweefselmassage is een techniek die zich richt op het bindweefsel van het gelaat en is een krachtige techniek die door de intensiteit extra activiteit in de onderste huidlaag brengt. De natuurlijke productie van collageen wordt hiermee gestimuleerd en de elastine-vezels worden daardoor versterkt.

Directe resultaten:

    • Rimpels vervagen
    • De huid verstrakt
    • Huidversterkend
    • Betere elasticiteit

Afhankelijk van de huid kunt u de Collagen Booster snel opeenvolgend ondergaan. Een kuur van meer dan vijf behandelingen is dus mogelijk. De behandeling wordt zonder producten en tussenstof uitgevoerd. Per behandeling neemt het maar een halfuurtje in beslag.

De bindweefselmassage zorgt er dus voor dat uw huid wordt gereinigd en gestimuleerd en het krijgt een verbeterende boost. Dit zorgt ervoor dat uw huid weer een frisse en gezonde uitstraling krijgt. Rimpels worden minder, de huid wordt strakker, uw huid versterkt en uw huid wordt elastischer.

Heb je vragen? Neem dan contact op via onderstaande knop!

Privacy Instellingen
Wanneer je onze website bezoekt, kunnen wij informatie via je browser opslaan, meestal via cookies. Hier kun je de privacy instellingen aanpassen. Het kan zijn dat bepaalde diensten minder goed werken bij het blokkeren van onze cookies.