Scroll Top

Waxen

Waxen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van hars of wax. Een haar wordt met deze behandeling helemaal verwijderd. Na de behandeling zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid. Waxen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na de behandeling zullen de haren dus weer aangroeien. Dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt zodat je in tegenstelling tot scheren, na het harsen nooit harde stoppels zult hebben.

Wij waxen met de mooiste harsen van Lycon op basis van natuurlijke ingrediënten. Hot wax en Strip wax zorgen voor een super glad en langdurig resultaat. Haar vanaf 1 mm wordt moeiteloos gewaxt en geeft een gezonde, gladde en gehydrateerde huid. De wax is verrijkt met aromatische oliën en maakt elke behandeling tot een aangename ervaring. Bovendien kan de hars gebruikt worden op lage temperaturen.

Voordeel van waxen

Een voordeel van waxen is dat het een snelle behandeling is, u kunt al binnen 20 min klaar zijn met een behandeling. De haren worden supersnel verwijderd en u heeft er wekenlang plezier van en hoeft u er zelf niks meer aan te doen. Als u gaat scheren heeft u vaak binnen één dag alweer stoppels. De behandeling is dus supersnel, u hoeft zich niet elke dag te scheren en u heeft er wekenlang plezier van.

Wat ook een groot voordeel is van waxen is dat u geen scheerirritaties krijgt. U kent het vast wel nadat u zich heeft geschoren dat er rode geïrriteerde bultjes ontstaan. Dit kan heel erg vervelend zijn vooral als u zich elke dag weer opnieuw scheert. Na het waxen kan de huid ook wel iets geïrriteerd zijn maar dat is maar voor even en zal snel weer weg zijn. Uw huid krijgt meer tijd om zicht te herstellen en wordt niet elke dag weer geïrriteerd.

Privacy Instellingen
Wanneer je onze website bezoekt, kunnen wij informatie via je browser opslaan, meestal via cookies. Hier kun je de privacy instellingen aanpassen. Het kan zijn dat bepaalde diensten minder goed werken bij het blokkeren van onze cookies.