Scroll Top
LICHTTHERAPIE

Collageen Lichttherapie in Meppel

Collageen Lichttherapie in Meppel? Beauty Angel ELT Collageen Lichttherapie voor een mooie vitale huid. Deze nieuwe lichttechnologie is een innovatieve licht- en wellness behandeling. Die de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging en verbetering vervult. Kortom, het is zeer effectieve behandeling om het verouderingsproces van je huid tegen te gaan.

De Collageen Lichttherapie behandeling zorgt ervoor dat je huid wordt gestimuleerd om collageen en elastine op te bouwen. Hierdoor krijg je niet alleen een gezonde maar ook een strakke huid.

Directe resultaten:

  • Zachtere en soepele huid
  • Verhoging vochtgehalte
  • Verbetering totale huidbeeld (verfijnde poriën)
  • Stralende tint, minder vermoeid
  • Verbeterde werking van cosmetische producten
  • Betere doorbloeding

Resultaten op lange termijn:

  • Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld
  • Vermindering van rimpeltjes in gezicht en decolleté
  • Ouderdoms- en pigmentvlekken verminderen

Het verbeteren van je huid heeft tijd nodig. Er zijn meerdere kuren van verschillende tijden. Zoals hiernaast in de tabel wordt aangegeven.

Vragen of direct een afspraak inplannen bij Huidinstituut Tjeerdsma in Meppel? Plan dan direct online een afspraak in of bel 0522 85 38 09.

Huidveroudering door de afname van collageen en elastine

Collageen en elastine zorgen ervoor dat je huid sterk, glanzend en elastisch blijft. Nadat je 25 jaar bent geworden, neemt de productie van deze bouwstoffen af. Hierdoor krijg je onder andere een verouderde huid. Rimpels, vouwen gaan zich vormen en je kunt hierdoor bijvoorbeeld een frons rimpel of lijntjes in het gezicht krijgen. Dit proces kan versneld worden door factoren als luchtvervuiling, blootstelling van de huid aan de zon of stress.

De ideale Collageen Lichttherapie behandeling in Meppel

De meeste mensen geven ook na de eerste collageen lichtbehandeling al aan dat ze een ontspanningseffect voelen en daarnaast een frissere en zachtere huid hebben. Voor het beste resultaat moet de behandeling regelmatig worden gedaan over een langere periode. Door het gebruik van de juiste huidverzorgingsproducten wordt de werking van de behandeling verhoogd. Ook een goede en gezonde leefstijl werkt mee aan een nog beter resultaat.

Vragen of direct een afspraak inplannen bij Huidinstituut Tjeerdsma in Meppel? Plan dan direct online een afspraak in of bel 0522 85 38 09.

Is de Collageen Lichttherapie behandeling voor iedereen geschikt?

De collageen lichttherapie die wij, bij Huidinstituut Tjeerdsma in Meppel kunnen uitvoeren, is zoals eerder aangegeven voor vrijwel ieder huidtype geschikt. Personen met een lage bloeddruk, zwangere vrouwen, personen met epilepsie, personen die lijden aan een verhoogde gevoeligheid voor licht, personen die medicijnen gebruiken of die een verhoogde lichtgevoeligheid veroorzaken kunnen helaas deze collageen lichttherapie niet ondergaan.

Heb je twijfels over de behandeling dan kun je een verdraagzaamheid test doen door een minimale dosis te beleven.

Bewezen werking

De collageen lichttherapie is al sinds vele jaren erg succesvol in de geneeskunde en ook in de cosmetica branche wordt deze huidverbetering al jaren uitgevoerd. Het wordt in deze branche veel gebruikt en is ook door talloze wetenschappelijke studies bewezen dat het werkt.

De effectiviteit van de collageen lichttherapie wordt door veel studies in huid fysiologisch instituten als ook door wetenschappelijke project van de universiteit Ulm bevestigd. Na slechts een maand heeft 80% van de testpersonen een zachtere huid en meer dan 60% meerdere zichtbare effecten vastgesteld. Na de tweede maand zijn deze resultaten nogmaals duidelijk verbeterd. De gebruikers hadden een strakkere huid, minder rimpeltjes, verfijnde poriën en daarnaast een regelmatiger huidbeeld.

Wil je ook een Collageen Lichttherapie behandeling in Meppel laten uitvoeren? Plan dan eenvoudig online een afspraak in of neem telefonisch contact met ons op via 0522 85 38 09.

Privacy Instellingen
Wanneer je onze website bezoekt, kunnen wij informatie via je browser opslaan, meestal via cookies. Hier kun je de privacy instellingen aanpassen. Het kan zijn dat bepaalde diensten minder goed werken bij het blokkeren van onze cookies.