Scroll Top

GEZICHTSBEHANDELING MEPPEL

Gezichtsbehandeling Meppel

Gezichtsbehandeling in Meppel? U heeft bij Huidinstituut Tjeerdsma in Meppel keuze uit verschillende gezichtsbehandelingen. U kunt kiezen voor een korte reinigingsbehandeling, een reinigingsbehandeling met peeling, Een krachtige exfoliatiebehandeling (peeling) om de huid te verzachten, te verhelderen en te vernieuwen, en dan is er nog de uitgebreidste behandeling, Deze behandeling vormt de basis voor alle Dermalogica behandelingen.

Na een gedetailleerde huidanalyse krijgt u advies en tips om uw huid in topconditie te krijgen en te houden. Deze behandeling wordt aangevuld met een schouder/nek massage en epileren van de wenkbrauwen. De behandeling wordt afgesloten met een touch up make up van Jane Iredale.

Huidinstituut Tjeerdsma in Meppel maakt alleen gebruik van producten die goed zijn voor uw huid en helpen aan het verbeteren hier van.

Hoe vaak is een gezichtsbehandeling in Meppel nodig?

Een gezichtsbehandeling eenmaal in de 4 tot 6 weken is niet alleen heerlijk ontspannend, maar vooral ook noodzakelijk om je huid in een goede conditie te krijgen en te houden. Dit, in combinatie met de beste producten en begeleiding, vertraagt het verouderingsproces zichtbaar en verhelpt en voorkomt daarnaast huidproblemen.

Een gezichtsbehandeling is dus goed voor uw huid en lekker ontspannen! Ook als u al huidproblemen heeft kan een gezichtsbehandeling dit proberen te verhelpen en om verdere problemen te voorkomen.

Acné behandeling Meppel

Heeft u last van acné in uw gezicht? Huidinstituut Tjeerdsma in Meppel kan u helpen uw huid conditie te verbeteren. Als u last heeft van acné zien we vaak bepaalde kernmerken. U kunt hierbij denken aan mee-eters, onderhuidse ontstekingen en rode bultjes. Deze kenmerken hebben vaak huidoneffenheden, bruine vlekjes, rode vlekjes, rode geïrriteerde huid en littekens als gevolg.

Er zijn verschillende acné behandelingen die kunnen meedragen aan een verbetering van uw huid. Zo kunt u denken aan:

  • Microneedling (collageen therapie)
  • Acnetherapie
  • Chemische peeling

De kosten van een behandeling verschillen per duur en per behandeling.

Heeft u vragen over een Acné gezichtsbehandeling in Meppel bij huidinstituut Tjeerdsma? Of wilt u meteen een afspraak maken? Vul dan het contactformulier of bel ons tijdens openingstijden. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 0522 85 38 09.

Gezichtsbehandeling Meppel
Behandeling
Tijd
Prijs
Face Mapping
Gratis huidanalyse door onze specialiste voor jouw persoonlijke huid- en productadvies.
15 min.Gratis
ProSkin 30 minuten
Dubbele reinging-peeling-masker-skin producten
30 min.€40,00
ProSkin 45 minuten
Dubbele reiniging-peeling-dieptereiniging-masker-skin producten
45 min.€56,50
ProSkin 60 minuten
Dubbele reiniging-krachtige exfoliatiebehandeling (peeling) gelaatmassage-masker-skin producten.
Om je huid te verzachten, te verhelderen en te vernieuwen
60 min.€69,50
ProSkin 75 minuten
De meest geboekte Dermalogica behandeling. Na een gedetailleerde huidanalyse krijg je advies en tips om je huid in topconditie te krijgen en te houden. Deze behandeling wordt aangevuld met een gelaat/schouder/nek massage en epileren van de wenkbrauwen.
De behandeling wordt afgesloten met een touch up make up van Jane Iredale.
75 min.€79,50
Tienerbehandeling 30 minuten
Dermalogica komt tieners (en ouders) te hulp met Clear Start. Tijdens de behandeling geven we advies hoe je jouw gezicht het beste kunt reinigen, verzorgen en beschermen.
30 min.€35,00
Men’s Skin
Deze behandeling, speciaal voor de man, is gericht op het intensief reinigen van de huid en wordt gecombineerd met een ontspannende gezichtsmassage.
60 min.€69,50
Privacy Instellingen
Wanneer je onze website bezoekt, kunnen wij informatie via je browser opslaan, meestal via cookies. Hier kun je de privacy instellingen aanpassen. Het kan zijn dat bepaalde diensten minder goed werken bij het blokkeren van onze cookies.