Scroll Top

Huidinstituut Tjeerdsma breidt uit!

MarjaenHerma

Na een lange zoektocht, in de huidige arbeidsmarkt krapte, is het eindelijk gelukt! Per 1 december 2021 breidt Huidinstituut Tjeerdsma uit met een ervaren huidverbetering specialist; Marja Bos. Marja heeft veel ervaring met lichaam- en gezichtsbehandelingen en is daarom een goede aanvulling voor het team. Ze is wellicht een bekende naam voor sommigen in de omgeving, ze heeft jarenlang gewerkt bij een andere salon in Meppel. Vanaf 1 december is er dus eindelijk weer ruimte om je afspraak voor een huidverbeterende behandeling in te plannen.

Huidinstituut Tjeerdsma is het afgelopen jaar sterk gegroeid en was al enige tijd op zoek naar uitbreiding. Na in 2019 een naamsverandering te hebben doorgevoerd en het concept te hebben vernieuwd, sloeg in eerste instantie corona ook hard toe in de wereld van de schoonheidsspecialistes. Gelukkig kan sinds maart dit jaar weer alles qua behandelingen en sindsdien is de agenda van Huidinstituut Tjeerdsma onafgebroken vol geweest. Van eerst 2-3 weken vooruit bijna geen plek meer te hebben, loopt het inmiddels op naar 6-8 weken. Met de komst van Marja kunnen we gelukkig alle (nieuwe) klanten weer goed bedienen en ik heb er 100% vertrouwen in dat ze een geweldige huidspecialist is die echt wat te bieden heeft qua behandeling en resultaat. De maand december is altijd topdrukte, dus het moment had niet beter kunnen zijn en daarnaast hebben we een aantal speciale acties. Boek snel je afspraak zodat je zeker bent van een plekje in december.

Huidinstituut Tjeerdsma

Privacy Instellingen
Wanneer je onze website bezoekt, kunnen wij informatie via je browser opslaan, meestal via cookies. Hier kun je de privacy instellingen aanpassen. Het kan zijn dat bepaalde diensten minder goed werken bij het blokkeren van onze cookies.