Scroll Top
SCHOONHEIDSBEHANDELING MEPPEL

Schoonheidsbehandeling Meppel

Huidinstituut Tjeerdsma geeft ook Schoonheidsbehandelingen in Meppel. U kunt bij ons dus ook terecht voor massages, wenkbrauwen & wimpers, Waxen & harsen, Make up en manicuren. Laat u heerlijk in de watten laten leggen en kom lekker tot rust tijdens onze schoonheidsbehandeling.

De gezondheid van uw huid staat centraal. Een complete verzorging voor het uiterlijk met aandacht voor de verzorging van uw huid. De doelgerichte behandelingen geven ontspanning en zijn resultaat gericht en zeer effectief. Wij selecteren schoonheidsbehandelingen en producten waarvan wij zelf overtuigd zijn dat deze toegevoegde waarde hebben voor u en de salon.

schoonheidsbehandeling gezichtsmassage Meppel

Een schoonheidsbehandeling voor uw gezicht eenmaal in de 4 tot 6 weken is niet alleen heerlijk ontspannend, maar vooral ook noodzakelijk om je huid in een goede conditie te krijgen en te houden. Dit, in combinatie met de beste producten en begeleiding, vertraagt het verouderingsproces zichtbaar en verhelpt en voorkomt daarnaast huidproblemen.

Na een heerlijke schoonheidsbehandeling voor uw gezicht, kunt u dit laten afsluiten met een heerlijke ontspannende gezichtsmassage. Een gezichtsmassage heeft een gunstige werking op:

  • (spannings) hoofdpijn en vermoeidheid
  • herstel na ziekte of blessure
  • afvoer van afval- en gifstoffen
  • een betere ontspanning en energiedoorstroming
  • vitalisering van lichaam en geest

Acné gezichtsbehandeling Meppel

Heeft u last van acné in uw gezicht? Huidinstituut Tjeerdsma kan u helpen uw huid te verbeteren door middel van een acné gezichtsbehandeling in Meppel. Als u last heeft van acné zien we vaak bepaalde kernmerken. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld: mee-eters, onderhuidse ontstekingen en rode bultjes. Deze kenmerken hebben vaak huidoneffenheden, bruine vlekjes, rode vlekjes, rode geïrriteerde huid en littekens als gevolg.

Er zijn verschillende acné gezichtsbehandelingen in Meppel die voor verbetering van uw huid zorgen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Microneedling (collageen therapie)
  • Acnetherapie
  • Chemische peeling

De kosten van een behandeling verschillen per duur en per behandeling.

Heeft u vragen voor een acné gezichtsbehandeling in Meppel bij huidinstituut Tjeerdsma? of wilt u een afspraak maken? Vul dan het contactformulier of bel ons tijdens openingstijden. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 0522 85 38 09.

schoonheidsbehandeling Meppel
Behandeling
Tijd
Prijs
Face Mapping
Gratis huidanalyse door onze specialiste voor jouw persoonlijke huid- en productadvies.
15 min.Gratis
Gezichtsbehandeling 30 minuten
Een korte reinigende behandeling
30 min.€39,00
Gezichtsbehandeling 45 minuten
Een reinigende behandeling met peeling
45 min.€55,00
Gezichtsbehandeling 60 minuten
Een krachtige exfoliatiebehandeling (peeling) om de huid te verzachten, te verhelderen en te vernieuwen
60 min.€67,50
Gezichtsbehandeling 75 minuten
Deze behandeling vormt de basis voor alle Dermalogica behandelingen. Na een gedetailleerde huidanalyse krijg je advies en tips om je huid in topconditie te krijgen en te houden. Deze behandeling wordt aangevuld met een schouder/nek massage en epileren van de wenkbrauwen.
De behandeling wordt afgesloten met een touch up make up van Jane Iredale.
75 min.€77,50
Tienerbehandeling 30 minuten
Dermalogica komt tieners (en ouders) te hulp met Clear Start. Tijdens de behandeling geven we advies hoe je jouw gezicht het beste kunt reinigen, verzorgen en beschermen.
30 min.€35,00
Men’s Skin
Deze behandeling, speciaal voor de man, is gericht op het intensief reinigen van de huid en wordt gecombineerd met een ontspannende gezichtsmassage.
60 min.€67,50
Privacy Instellingen
Wanneer je onze website bezoekt, kunnen wij informatie via je browser opslaan, meestal via cookies. Hier kun je de privacy instellingen aanpassen. Het kan zijn dat bepaalde diensten minder goed werken bij het blokkeren van onze cookies.