Scroll Top
SCHOONHEIDSSALON MEPPEL

Schoonheidssalon Meppel

Schoonheidssalon Meppel: Bij Huidinstituut Tjeerdsma in Meppel kunt ook terecht voor massages, wenkbrauwen & wimpers, waxen & harsen, visagie en manicure. Laat u zichzelf heerlijk in de watten leggen en kom geheel tot rust in een rustgevende omgeving.

Het merk waarmee wij werken is Dermalogica. Dermalogica is meer dan een beauty- of luxe merk, het richt zich voornamelijk op het verbeteren van de huidconditie en het gezonder maken en houden van de huid. Na 1 behandeling ervaart u het verschil en verbetert uw huidconditie zichtbaar. U krijgt uw eigen gezonde, mooie en frisse uitstraling en uw huidconditie herstelt zich zichtbaar en voelbaar! In de cyclus van 28 dagen, waarin huidvernieuwing plaats vindt, zorgt Dermalogica voor een positieve ontwikkeling.

Massage in Meppel

Massage bij Schoonheidssalon Meppel

Klassieke Massage is de welbekende lichaamsmassage waarbij de specialist het weefsel (huid, spieren, lymfen) kneed en masseert door middel van specifieke massagegrepen. Door massage krijgt u de gelegenheid om geheel te ontspannen, tot rust te komen en uw hoofd leeg te maken. Het is heerlijk om even niets te moeten en te genieten van deze heerlijk ontspannende massage.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn qua massages in Meppel of wilt u misschien direct een afspraak inplannen? Neem dan contact op met dé schoonheidssalon van Meppel, Huidinstituut Tjeerdsma.

Bindweefselmassage in Meppel

De bindweefselmassage zorgt er voor dat uw huid wordt gereinigd, gestimuleerd en krijgt een verbeterende boost. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat uw huid weer een frisse en gezonde uitstraling krijgt. Rimpels worden verminderd, de huid wordt strakker, uw huid versterkt en wordt elastischer. Ook voorkomt u dat uw huid ongezond wordt.

Ongezond bindweefsel heeft ook gevolgen voor uw huid. Het zorgt er namelijk voor dat uw huid kwetsbaarder wordt, er ook kan zuurstoftekort in het weefsel ontstaan, de bloedvaten in uw huid verwijden niet voldoende, u kunt onderhuidse ontstekingen krijgen, er kan een ophoping van vocht en afvalstoffen ontstaan, verslapping van uw huid, de huid krijgt een doffe, grauw teint en uw huid neemt minder producten op. Boek daarom gauw een bindweefselmassage om dit alles voor te zijn of te verbeteren!

Onze schoonheidssalon in Meppel biedt verschillende Bindweefselmassage behandelingen en pakketten waar u uit kunt kiezen om uw huid zichtbaar te verbeteren.

Manicure in Meppel

Uw handen zijn na uw gezicht het meest zichtbare deel van uw lichaam en worden iedere dag blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Als u ze regelmatig verzorgt met een goede en intensief voedende product, blijft de elasticiteit van uw huid veel langer behouden. Uw handen zien er langer stralend en fris uit.

Wilt u meer informatie of wilt u misschien direct een afspraak inplannen bij onze schoonheidssalon in Meppel? Klik dan op de knop afspraak maken of bel 0522 85 38 09

Tip! check uw zorgverzekering voor eventuele tegemoetkoming in de behandelkosten.

Privacy Instellingen
Wanneer je onze website bezoekt, kunnen wij informatie via je browser opslaan, meestal via cookies. Hier kun je de privacy instellingen aanpassen. Het kan zijn dat bepaalde diensten minder goed werken bij het blokkeren van onze cookies.