Scroll Top
WENKBRAUWEN EPILEREN MEPPEL

Wenkbrauwen epileren Meppel

Wilt u uw wenkbrauwen laten epileren? Bij huidinstituut Tjeerdsma in Meppel kunt u dat helemaal naar wens laten doen. Uw wenkbrauwen zijn misschien wel het belangrijkste element van uw gezicht. Wenkbrauwen bepalen namelijk het meest voor uw uitstraling en is vaak het eerst wat iemand ziet/ opvalt.

U kunt er voor kiezen om alleen uw wenkbrauwen te laten epileren, bij deze behandeling bent u al met 15 min klaar. Uw wenkbrauwen epileren kan ook in combinatie met verven. De perfecte wenkbrauwen worden gecreëerd bij huidinstituut Tjeerdsma in Meppel.

Wenkbrauwen epileren en verven Meppel

Huidinstituut Tjeerdsma vindt het belangrijk om uitgebreid aandacht te geven aan uw wenkbrauwen. Voor dat uw wenkbrauwen worden geëpileerd, wordt er gekeken naar de volgende dingen:

  • De vorm van uw gezicht
  • de stand van uw ogen
  • En uiteraard wordt er rekening gehouden met uw wensen

Er zijn verschillende behandelingen. U kunt er voor kiezen om alleen uw wenkbrauwen te laten epileren. U kunt er ook voor kiezen om alleen uw wenkbrauwen te verven, maar u kunt het ook combineren met elkaar. Huidinstituut Tjeerdsma in Meppel behandeld ook in combinatie met uw wenkbrauwen of apart uw wimpers.

Behandeling
Tijd
Prijs
Verven wenkbrauwen & wimpers30 min.€ 20,00
Verven wenkbrauwen15 min.€ 12,00
Verven wimpers20 min.€ 16,00

Beautysalon Meppel

Huidinstituut Tjeerdsma houd zich niet alleen bezig met huidverbetering, maar is ook een echt beautysalon en is gevestigd in Meppel. De gezondheid van uw huid staat centraal. Een complete verzorging voor het uiterlijk met aandacht voor de verzorging van uw huid. De doelgerichte behandelingen geven ontspanning en zijn resultaat gericht en zeer effectief. Wij selecteren behandelingen en producten waarvan wij zelf overtuigd zijn dat deze toegevoegde waarde hebben voor u en de salon.

Als echte Beautysalon bieden wij verschillende behandelingen aan. Zo kunt u denken aan make up advies/ visagie, een manicure, wimpers of de verzorging van uw wenkbrauwen. Daarbij kunt u denken aan epileren of waxen van uw wenkbrauwen.

Vragen op direct een afspraak maken om uw wenkbrauwen te epileren? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Wenkbrauwen epileren Meppel
Behandeling
Tijd
Prijs
Epileren Wenkbrauwen15 min.€ 15,50
Epileren & verven Wenkbrauwen30 min.€ 24,00
Epileren & verven Wenkbrauwen & Wimpers45 min.€ 29,00
Privacy Instellingen
Wanneer je onze website bezoekt, kunnen wij informatie via je browser opslaan, meestal via cookies. Hier kun je de privacy instellingen aanpassen. Het kan zijn dat bepaalde diensten minder goed werken bij het blokkeren van onze cookies.