Scroll Top

Nieuw – Beauty Angel Herbal Kruidenpeeling !

De Beauty Angel Herbal Peeling is een intesieve natuurlijke huidverjongende behandeling waarbij we een combinatie maken met de Beauty Angel ELT lichttherapie. Beide methodes werken tot diep in de huid om het huideigen vermogen tot vernieuwing te stimuleren.

WAT DOET DE BEAUTY ANGEL HERBAL PEELING ?

Dit is een kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier, zeespons en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden zetten de huid aan tot regeneratie waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen met een zichtbaar resultaat. Dit is geheel afgestemd om te combineren met de Beauty Angel ELT lichttherapie. Beide hebben hun eigen unieke werking maar werken perfect samen om de huid te vernieuwen en van binnenuit te stimuleren. Net als het Beauty licht zorgt het voor een verbetering van het celmetabolisme waardoor de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur zal worden verhoogd. Het huidvernieuwingsproces zal versnellen waardoor dode huidcellen sneller verwijderd worden en de huid een grondige reiniging krijgt. Dit alles zorgt voor een vertraging van huidveroudering.

WAT DOET DE BEAUTY ANGEL ELT LICHTTHERAPIE ?

Met deze lichttherapie werken we tot in de lederhuid waar zich de fibroblasten bevinden die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron. Zo rond ons 22ste levensjaar neemt de activiteit van de fibroblasten af waardoor de eerste fijne lijntjes en rimpels ontstaan. Het licht van de Beauty Angel stimuleert de fibroblasten en geeft de huid een energieboost. Door regelmatig gebruik te maken van het licht van de Beauty Angel gaan we huidveroudering vertragen. Samen met de Herbal Peeling geeft dit een heel mooi resultaat.  Het vliesmasker dat we gebruiken onder de Beauty Angel bevat voedende, hydraterende en huidverjongende ingrediënten die goed worden opgenomen door de combinatie van de peeling en de lichttherapie.

DE HERBAL PEELING IN KUURVERBAND

De Beauty Angel Herbal Peeling kan als losse behandeling worden geboekt maar geeft het meeste effect in een kuur. Een kuur bestaat uit 3 behandeling met een tussentijd van 14 dagen.

VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING GESCHIKT?

– beginnende huidveroudering (fijne lijntjes)
– fijne rimpels en huidverslapping
– acne ( acne littekens)
– grove poriën
– grauwe en doffe huid (rokershuid)
– oppervlakkige pigmentvlekken
– een huid met roodheden
– eczeem

HOE ZIET DE HUID ER NA EEN BEHANDELING UIT ?

Tijdens de behandeling wordt de huid intensief geactiveerd. Hierdoor kan de huid rood worden doordat de doorbloeding wordt verhoogd. Ook kan de huid na de behandeling prikkelend en tintelend aanvoelen, dit is volkomen normaal. Ook als je de huid na de behandeling aanraakt kun je dit voelen. Dit zal na een dag over zijn, terwijl de behandeling nog 10 dagen doorwerkt.

Aangezien we bij de Beauty Angel Herbal Peeling werken met peptides en niet met aggresieve waterstofperoxide wat veel andere kruidenpeelingen wel doen, zal er haast geen schilfering en zwaar afvellen van de huid gebeuren.

WANNEER MAG JE DEZE BEHANDELING NIET ONDERGAAN ?

Deze behandeling mag je niet ondergaan bij:

– actinische keratose (= voorstadium huidkanker)

– kanker of bij gebruik van medicatie tegen kanker

– open wondjes en eczeem

– roaccutane (vitamine A zuur)

– virus infecties

– zwangerschap


WAT IS HET RESULTAAT VAN DE HERBAL PEELING ?

Deze behandeling reinigt de huid diep van overtollige talgproductie en dode huidcellen. Dit leidt er uiteindelijk toe dat de huid gladder, frisser en elastischer wordt en een satijnachtige zachtheid en uitstraling krijgt. Je hebt een duidelijk zichtbaar verbeterde huidkwaliteit wat een ware reset van je huid geeft.

WAT KOST EEN BEAUTY ANGEL HERBAL PEELING ?

Een Beauty Angel Herbal Peeling kost € 115,00 en duurt circa 1 uur.

Plan je kuur van 3 behandelingen in dan betaal je slechts € 327,00

Huidinstituut Tjeerdsma

Privacy Instellingen
Wanneer je onze website bezoekt, kunnen wij informatie via je browser opslaan, meestal via cookies. Hier kun je de privacy instellingen aanpassen. Het kan zijn dat bepaalde diensten minder goed werken bij het blokkeren van onze cookies.