Scroll Top

Huidtherapeut /Schoonheidsspecialist

16 uur – 32 uur

Huidinstituut Tjeerdsma is een succesvolle schoonheidssalon en gevestigd in Meppel (Drenthe). Onze klanten komen niet alleen om te ontspannen, maar vooral ook om echt vooruitgang te boeken qua huidverbetering waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige producten en service. Daarnaast kunnen ze bij ons terecht voor laserontharing, cosmetische behandelingen en visagie. Om de volgende stap te maken en door te groeien zijn we op zoek naar een huidtherapeut/schoonheidsspecialist. Je hebt ambities om je eigen agenda vol te krijgen en diverse andere werkzaamheden uit te voeren. Deze zullen met name gericht zijn op het groeien van de salon. Het verbeteren van de service aan de klanten en het uitbouwen van de online webwinkel (huidverbeteringshop.nl).

Ben jij ambitieus en zet jij graag een stapje meer? Wil je graag groeien in een dynamische omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?

Je hoofdwerkzaamheden bestaan uit het geven van huidverbeterende behandelingen aan onze klanten. Je zal als eerste doel meekrijgen je agenda zo snel mogelijk te vullen met je eigen klanten. Op deze manier kunnen we je uren uitbreiden voor andere taken en werkzaamheden,

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Een afgeronde opleiding huidtherapie en schoonheidsspecialiste opleiding ; 
  • Kwaliteit en klantvriendelijkheid is de basis in je werkzaamheden; 
  • Gevoel voor sales, omdat je gelooft in het voorzetten van de behandeling met de  producten thuis;
  • Professioneel en deskundig; 
  • Enthousiast, stressbestendig, en een no-nonsens mentaliteit; 
  • Je bent beschikbaar op maandag, woensdag en zaterdag (in overleg is veel mogelijk); 
  • Je bent klantgericht en je kunt goed zelfstandig werken. 

Wat kun je van ons verwachten? 

Je vindt bij ons een uitdagende, leerzame en afwisselende werkplek bij een super leuke salon in hartje Meppel. Je komt in een klein team terecht waar plek is voor gezelligheid.

  • Op ZZP basis
  • Ruimte om jezelf te kunnen ontwikkelen d.m.v. trainingen; 
  • Regie over je eigen loopbaanpad binnen Huidinstituut Tjeerdsma;

Iets voor jou? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Deze kun je sturen naar info@huidinstituuttjeerdsma.nl t.a.v. Herma Tjeerdsma.

Huidinstituut Tjeerdsma

Privacy Instellingen
Wanneer je onze website bezoekt, kunnen wij informatie via je browser opslaan, meestal via cookies. Hier kun je de privacy instellingen aanpassen. Het kan zijn dat bepaalde diensten minder goed werken bij het blokkeren van onze cookies.