Scroll Top

November Nieuws

De herfst heeft zijn intrede gedaan en afgelopen weekend hebben we heerlijk kunnen genieten van de mooie najaarszon en de fantastische kleuren in de natuur.
Gelukkig gaat het momenteel ook erg goed met de Covid-19 besmettingen en kunnen wij nog steeds open blijven. Hier zijn wij heel erg blij mee!!

De afgelopen tijd hebben we ons gespecialiseerd in een nieuwe, super krachtige behandeling van Dermalogica, namelijk de Power Bright Treatment.
In een tijdsduur van slechts 30 minuten verhelderen en verstevigen wij jouw doffe of niet egale huid, geven we je huid een enorme boost en wordt pigment bestreden..

Dit doen we door middel van:
Double Cleansing
Resurfacing (Peeling)
Deep Treatment ( Vitamine C met contour masque en insluizen ervan)
Dermal Layering (Toner, BiolumC serum, BiolumC eyeserum, Moisturizer, Spf30)

We hebben verschillende mogelijkheden in deze behandeling, deze kan namelijk los worden geboekt, maar ook in kuurverband:
-1 behandeling = Instant Glow
-3 behandelingen = verhelderen + zichtbaar vermindering van het pigment met 2 weken tussentijd
-6 behandelingen + Sterke huidverbetering i.c.m. MicroNeedling ( 3x ProBright Treatment en 3x MicroNeedling) met 2 weken tussentijd.

Per behandeling: 52,50
Bij een kuur van 3 behandelingen: 10% korting
Bij een kuur van 6 behandelingen: Gratis Biolumin C Serum t.w.v. 76 kado
Boek deze behandeling online: Power Bright Instant Glow

Cadeaubon
Een cadeaubon voor een gezichtsbehandeling is momenteel een top cadeau. Helemaal in deze tijd waarin iedereen wel wat (extra) aandacht kan gebruiken en een aanraking al zoveel kan doen. Of als je iemand een heerlijk en gezond uitje wilt geven (ook vrij uniek in deze tijd). Een cadeaubon van Huidinstituut Tjeerdsma valt altijd in goede smaak. Deze kun je nu heel gemakkelijk online bestellen vanaf je lekkere bank: Link

Kerst 2020
Ook al zal kerst dit jaar een totaal andere kerst worden dan anders, toch loopt ook dit jaar de agenda weer snel vol. Iedereen wil toch graag blijven investeren in zijn of haar huid en ontspannen het jaar uit gaan. Daar zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee!

Om je te bedanken voor je blijvende vertrouwen, krijg je bij het inboeken van 2 afspraken in het jaar 2020 één gratis Beauty Angel (collageenlamp) sessie.

Graag tot snel!
Your best skin is #inourhands

Huidinstituut Tjeerdsma

Privacy Instellingen
Wanneer je onze website bezoekt, kunnen wij informatie via je browser opslaan, meestal via cookies. Hier kun je de privacy instellingen aanpassen. Het kan zijn dat bepaalde diensten minder goed werken bij het blokkeren van onze cookies.