Scroll Top

Nieuw! Neck Fit Contour Serum

Hoe gezond je gezicht er ook uitziet, je decolleté kan een ander verhaal vertellen. Dat komt doordat de huid van je nek dun en dus kwetsbaarder is voor schade door de zon en invloeden van buitenaf. Maar denk ook eens aan de neerwaartse beweging van het kijken naar je telefoon, laptop of tablet die rimpels kan veroorzaken. Je hals en het decolleté verliezen kracht en flexibiliteit naar mate je ouder wordt, terwijl de nekspieren eronder verzwakken. Deze factoren kunnen het verschijnen van lijntjes, plooien en doorzakken bevorderen.

Ontdek Neck Fit Contour Serum, your neck’s best personal trainer!
Dit lichtgewicht, roll-on serum verstevigt de huid onmiddellijk en geeft deze na verloop van tijd een zichtbaar gelift en strak uiterlijk.

Maakt de huid onmiddellijk strakker met Flex Lift Contour-technologie
Neck Fit Contour Serum gaat rimpels en plooien tegen met de hoogwaardige Flex Lift Contour-technologie. Deze werkt als een onzichtbaar gaas voor een zichtbaar liftend en verstevigend effect. Het maakt fijne lijntjes glad en helpt om de huid te beschermen tegen vervuiling, die kan leiden tot vroegtijdige tekenen van huidveroudering.

Ingrediënten
Een mix van roggezaad (anti-stress), palmitoyl tripeptide-42 (collageen stimulatie) en rambutan extract (antioxidant) dat Retinol-achtige resultaten levert om zo een gladder en steviger resultaat te geven aan de dunnere halszone.
Resurrection Plant
Houd super goed zijn eigen vocht vast, Google deze plant maar eens. Hij biedt dus hydratatie en een mooi plumping effect.
Griffonia extract
Dit is een Afrikaanse struik die zeer rijk is aan aminozuren en daardoor zonschade voorkomt. Schade waar veel mensen last van hebben in het hals en decolleté gebied.

In het kort!

  • Verstevigend serum voor nek en decoletté
  • Vermindert rimpels en plooien in het halsgebied
  • Bevat Flex Lift Contour-technologie ( een onzichtbaar gaas)
  • Voor een zichtbaar liftend en verstevigend effect
  • Voor alle huidtypes

Nomale prijs: € 89,- > Introductie actie: € 80,- 
Te bestellen via de email (info@huidistituuttjeerdsma.nl) of whatsapp (06-42238962).

Huidinstituut Tjeerdsma

Privacy Instellingen
Wanneer je onze website bezoekt, kunnen wij informatie via je browser opslaan, meestal via cookies. Hier kun je de privacy instellingen aanpassen. Het kan zijn dat bepaalde diensten minder goed werken bij het blokkeren van onze cookies.