Scroll Top

Vacature! Schoonheidsspecialiste / Assistent Manager

winkelstyling-salon

Huidinstituut Tjeerdsma is een succesvolle schoonheidssalon en gevestigd in Meppel (Drenthe). Onze klanten komen niet alleen om te ontspannen, maar vooral ook om echt vooruitgang te boeken qua huidverbetering met een hoogwaardige producten en service. Daarnaast kunnen ze bij ons terecht voor visagie, cosmetische behandelingen en massages. Om de volgende stap te maken in de groei zijn we op zoek naar een schoonheidsspecialiste die dit kan uitvoeren en daarnaast ambities heeft om haar eigen agenda vol te krijgen en diverse andere werkzaamheden uit te voeren. Deze zullen met name gericht zijn op het groeien van de salon (marketing), het verbeteren van de service aan de klanten en het uitbouwen van de online webwinkel (huidverbeteringshop.nl). Ben jij een harde werker met ondernemende ambities en wil je graag groeien in zo’n dynamische omgeving? Hiervoor zoeken wij een:

Schoonheidsspecialiste / Assistent Manager

(16-24 uur + groei naar meer uren)

Wat ga jij doen?

Je hoofdwerkzaamheden bestaan uit het geven van huidverbeterende- en overige behandelingen aan onze klanten. Ook zal je als eerste doel meekrijgen om je eigen agenda zo snel mogelijk volledig gevuld te krijgen zodat we je uren kunnen uitbreiden voor andere taken en werkzaamheden. Daarnaast draai je gelijk mee in het verzorgen van de verzending van bestellingen en het opmaken voor marketing in de social media kanalen. Verder kun je op termijn ook een stagiaire aan gaan sturen en op termijn wellicht zelfs wel een volgende uitbreiding van een collega.

 Herken jij jezelf in dit profiel?

 • Een afgeronde opleiding schoonheidsspecialiste;
 • Kwaliteit en klantvriendelijkheid is de basis in je werkzaamheden;
 • Gevoel voor sales, omdat je gelooft in het voorzetten van de behandeling met de producten thuis;
 • Professioneel en deskundig;
 • Enthousiast, stressbestendig, en een no-nonsens mentaliteit;
 • Je bent beschikbaar op één of twee avonden en op zaterdag;
 • Communicatief vaardig, proactief en in staat zelfstandig te kunnen werken.

Wat kun je van Huidinstituut Tjeerdsma verwachten?

 • Een uitdagende, leerzame en afwisselende werkplek bij een superleuke salon;
 • Marktconform salaris + interessante bonusregeling;
 • Ruimte om trainingen te volgen;
 • Je bepaalt zelf je toekomst en rol, afhankelijk van je inzet en kwaliteiten.

Indien je voldoet aan het bovenstaande profiel dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Deze kun je sturen naar: info@huidinstituuttjeerdsma.nl  t.a.v. Herma Tjeerdsma.

Huidinstituut Tjeerdsma

Privacy Instellingen
Wanneer je onze website bezoekt, kunnen wij informatie via je browser opslaan, meestal via cookies. Hier kun je de privacy instellingen aanpassen. Het kan zijn dat bepaalde diensten minder goed werken bij het blokkeren van onze cookies.